Cum să faci sex mai des – sfaturi pentru începători

Bucuria și intimitatea fizică pe care o oferă sexul sunt esențiale pentru o relație fericită și sănătoasă. Indiferent dacă ești într-o relație de lungă durată sau ești singur, este important să ai o viață sexuală activă și satisfăcătoare. Totuși, pentru unii oameni, întreținerea unei vieți sexuale regulate poate fi un adevărat challenge.

Pentru persoanele care doresc să aibă mai mult sex, există câteva sfaturi utile care pot fi de ajutor. În primul rând, este important să comunici cu partenerul sau partenera ta despre nevoile și dorințele tale sexuale. Deschiderea și sinceritatea în relație pot contribui la creșterea intimității și a dorinței sexuale.

În plus, este recomandat să încurajezi partenerul sau partenera ta să-și exprime liber dorințele și fanteziile sexuale, astfel încât să puteți explora împreună noi experiențe și plăceri. Fii deschis la experiențe și practici noi și încercați să vă surprindeți unul pe celălalt în mod plăcut în dormitor.

Toate acestea sunt doar câteva sfaturi care te pot ajuta să ai mai mult sex și să-ți îmbunătățești viața sexuală. În final, cel mai important lucru este să rămâi deschis și să fii dispus să explorezi împreună cu partenerul sau partenera ta ceea ce vă face pe amândoi fericiți și împliniți în dormitor.

Diversifică pozițiile

Unul dintre cele mai simple moduri de a vă îmbunătăți viața sexuală este de a încerca noi poziții. Atingerea și stimularea diferitelor zone ale corpului poate aduce o experiență nouă și excitantă.

Iată câteva idei de poziții pe care le puteți încerca:

 1. Poziția misionarului – este una dintre cele mai comune poziții și este foarte intimă. Ambii parteneri se întind pe spate, cu unul dintre parteneri deasupra celuilalt.

 2. Poziția doggy-style – partenerul stă în patru labe, în timp ce celălalt partener stă în picioare in spate și penetrează. Această poziție oferă unghiuri diferite de penetrare și permite stimularea profundă.

 3. Poziția cowgirl – partenerul se întinde pe spate în timp ce celălalt partener stă deasupra și controlează mișcarea. Această poziție oferă o experiență de control complet și facilitează stimularea punctului G.

 4. Poziția spooning – partenerii se culcă pe o parte, cu unul dintre parteneri în spatele celuilalt. Această poziție oferă o conexiune emoțională puternică și permite stimularea stimulării zonei erogene a gâtului și a urechilor.

Experimentați diferite poziții și găsiți cele care vă aduc cel mai multă plăcere ambilor parteneri. Aminteșteți-vă să comunicați și să explorați împreună, astfel încât să puteți descoperi ce vă place cel mai mult și să vă bucurați de viața sexuală în modul cel mai complet.

Utilizați cărți și ghiduri

O modalitate excelentă de a obține mai multe cunoștințe despre sex și de a învăța cum să aveți o viață sexuală satisfăcătoare este să consultați cărți și ghiduri dedicate acestei subiecte. Există o mulțime de cărți care pot oferi informații valoroase și sfaturi practice despre diverse aspecte ale sexului. Fie că sunteți începător sau căutând să vă îmbunătățiți abilitățile existente, există o carte sau un ghid care să se potrivească nevoilor dvs.

Un avantaj al cărților și ghidurilor sexuale este că puteți învăța în intimitatea propriului cămin. Poate fi un pic jenant să pui întrebări despre sex în public sau să căutați informații online. Cu o carte sau un ghid, aveți controlul asupra ritmului și aprofundați doar subiectele care vă interesează.

Înainte de a achiziționa o carte sau un ghid sexual, ar fi util să verificați comentariile și recenziile altor cititori pentru a vă asigura că este o sursă credibilă și bine informată. Nu toate cărțile sunt la fel de precise sau actualizate, deci este important să alegeți cu atenție.

Ca și cu orice informație, este important să luați în considerare perspectiva personală și să aplicați ceea ce ați învățat în funcție de propriile nevoi și preferințe. Nu există o singură modalitate corectă de a practica sexul, deci utilizați ghidurile și cărțile ca resurse pentru a vă permite să explorați și să descoperiți ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Cărțile și ghidurile sexuale sunt o sursă de informații valoroasă și pot fi de ajutor în îmbunătățirea relației dvs. și a experienței dvs. sexuale. Nu ezitați să le consultați și să vă bucurați de cunoștințe și de noi perspective asupra sexualității.

Încercați noi opțiuni

Sexul poate fi mai mult decât o simplă rutină în dormitor. Încercarea de noi variante și activități poate adăuga un nivel nou de excitație și plăcere în viața ta sexuală. Iată câteva sugestii pentru a-ți diversifica experiențele în dormitor:

 • Experimentați cu jucării sexuale: Folosirea de jucării sexuale poate adăuga noi senzualități și emoții în timpul actului sexual. Există o varietate mare de jucării disponibile pe piață, de la vibratoare și dildo-uri la bile anale și curele pentru dominare.
 • Explorați fanteziile și rolurile: Încercați să vă îndepliniți fanteziile sexuale și să vă jucați diferite roluri în dormitor. Aceasta poate implica jocuri de rol, costumații sau orice altceva care vă stimulează imaginația.
 • Adăugați elementul surpriză: Planificați un moment surpriză pentru partenerul vostru, cum ar fi o seară romantică sau un escapadă într-o locație specială. Acestea pot ajuta la crearea unei atmosfere noi și pot intensifica dorința sexuală.
 • Explorați noi poziții sexuale: Încercați poziții sexuale mai puțin cunoscute sau mai avansate pentru a vă stimulate plăcerea și a vă descoperi noi zone erogene.
 • Învățați despre tantra și mindfulness în timpul sexului: Tantra și mindfulness sunt practici care implică să fiți prezenți în momentul prezent și să vă concentrați pe senzațiile și experiențele din timpul actului sexual. Aceasta poate spori intimitatea și conexiunea cu partenerul vostru.

Amintiți-vă că comunicarea deschisă și respectul reciproc sunt esențiale pentru a explora noi opțiuni sexuale. Discutați cu partenerul vostru despre dorințele, limitele și fanteziile voastre, și puteți fi plăcut surprinși de cât de multă plăcere și satisfacție puteți aduce în viața voastră sexuală prin încercarea unor lucruri noi.

Comunicați-vă cu partenerul dvs.

Comunicarea deschisă și sinceră cu partenerul dvs. este cheia pentru a avea o viață sexuală satisfăcătoare. Este important să vă împărtășiți nevoile, dorințele și așteptările dvs. în mod clar și respectuos.

Începeți prin a avea o discuție deschisă despre preferințele dvs. sexuale și despre ce vă face plăcere. Acest lucru poate ajuta la crearea unei atmosfere de încredere și confort în dormitor.

Dacă aveți anumite dorințe sau fantezii sexuale, spuneți-le în mod deschis partenerului dvs. și vedeți dacă sunteți amândoi deschiși să le încercați. Fiți deschiși și ascultați dorințele partenerului dvs., iar apoi găsiți un consens cu privire la ce doriți să experimentați împreună.

De asemenea, este important să comunicați și în timpul actului sexual. Exprimați-vă plăcerile și preferințele, și dacă ceva nu vă face bine sau simțiți disconfort, spuneți partenerului dvs. Nu presupuneți că partenerul dvs. știe totul despre plăcerea dvs. sexuală – fiecare persoană este diferită și este important să vă ghidați reciproc și să vă adaptați nevoilor și dorințelor fiecăruia.

În plus, discutarea și stabilirea de limite și consimțământ clar pot ajuta la crearea unei experiențe sexuale pozitive și respectuoase pentru ambele părți.

Beneficiile comunicării în viața sexuală: Cum să comunicați mai bine cu partenerul dvs.:
– Îmbunătățirea intimității și conexiunii emoționale – Fiți deschiși și sinceri
– Creșterea plăcerii sexuale și a satisfacției – Ascultați și respectați dorințele partenerului dvs.
– Reducerea tensiunii și a stresului în dormitor – Stabiliți limite și consimțământ
– Îmbunătățirea comunicării generale în relația voastră – Nu faceți presupuneri și clarificați ceea ce vă doriți
– Libertatea de a încerca lucruri noi și de a vă explora sexualitatea – Fiți deschiși la întrebări și discuții despre sex

Nu vă fie teamă să aveți conversații despre sex cu partenerul dvs. Comunicarea deschisă și sinceră vă poate ajuta să vă bucurați de o viață sexuală împlinitoare și să vă îmbunătățiți relația. Înfruntați-vă temerile și explorați împreună minunatul tărâm al intimității!

Exprimați-vă dorințele și preferințele

Pentru a avea o experiență sexuală sănătoasă și satisfăcătoare, este esențial să comunicați cu partenerul vostru și să vă exprimați dorințele și preferințele.

Comunicarea deschisă și sinceră în dormitor poate aduce multe beneficii. Vă puteți simți mai încrezători și mai confortabili, iar partenerul vostru va fi mai bine informat despre ce vă place și nu vă place. Acest lucru vă poate ajuta să evitați situațiile neplăcute sau vă puteți concentra pe ceea ce vă aduce plăcere maximă.

Înșiruiță de mai jos sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă exprimați dorințele și preferințele în dormitor:

Fii sincer și deschis:

Nu ezitați să vorbiți deschis despre ceea ce vă place sau nu în timpul actului sexual. Aveți încredere în partenerul vostru și exprimați-vă cu sinceritate dorințele și preferințele. Comunicând deschis, vă veți asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă și vă puteți concentra pe a explora și satisface nevoile reciproce.

Învățați să ascultați:

Comunicarea înseamnă și să ascultați ceea ce spune partenerul vostru. Fiecare persoană are preferințe și dorințe diferite. Ascultând atent și fiind deschiși la sugestii, veți învăța despre interesele și nevoile partenerului vostru. Aceasta vă poate ajuta să creați o conexiune mai puternică și să oferiți o plăcere mai mare.

Folosiți limbaj clar și direct:

Pentru a evita neînțelegerile, este important să folosiți un limbaj clar și direct atunci când exprimați dorințele și preferințele. Evitați generalitățile și fiți specifici în ceea ce doriți să faceți sau să experimentați. Acest lucru va ajuta partenerul vostru să înțeleagă exact ceea ce vă place și cum poate fi de ajutor în a vă oferi plăcere.

Nu uitați de tonic:

Nu uitați că exprimarea dorințelor și preferințelor nu se oprește doar în dormitor. Comunicațiți și în afara dormitorului pentru a vă asigura că ambii aveți o înțelegere clară despre ce vă place, nu vă place și vă excita. Aceasta vă poate ajuta să vă conectați pe mai multe niveluri și să creați o atmosferă de intimitate și încredere.

În concluzie, comunicarea deschisă și sinceră despre dorințele și preferințele voastre poate aduce multe beneficii în dormitor. Fii sincer, ascultă, foloseste limbaj clar și comunică și în afara dormitorului. Aceste sfaturi vă pot ajuta să vă bucurați de o viață sexuală sănătoasă și satisfăcătoare.

Verificați compatibilitatea reciprocă

Pentru a avea o experiență sexuală satisfăcătoare, este important să vă asigurați că sunteți în acord cu partenerul dumneavoastră. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta la construirea unei relații mai solide și la creșterea plăcerii în dormitor.

Începeți prin a discuta despre preferințele și dorințele fiecăruia. Întrebați-vă unul pe celălalt despre ce vă face să vă simțiți confortabil și ce vă excita cel mai mult. Împărtășiți fanteziile și așteptările voastre, dar fiți deschiși și receptivi la feedbackul partenerului dumneavoastră. Ascultarea activă și respectul reciproc sunt cheia în timpul acestor conversații.

De asemenea, puteți încerca să faceți un test de compatibilitate sexuală, care poate vă ajută să înțelegeți mai bine preferințele și nevoile sexuale ale partenerului dumneavoastră. Există mai multe teste disponibile online sau puteți crea propriul test.

Nu uitați că preferințele și dorințele sexuale pot evolua în timp și că este important să verificați periodic înțelegerea și înțelegerea reciprocă. Fiți deschiși la schimbare și încercați lucruri noi pentru a menține încărcătura sexuală a relației dumneavoastră.

Mijlocul de aur

Atunci când este vorba de frecvența actului sexual, găsirea mijlocului de aur este cheia. Dacă sunteți începător în materie de sex, este important să găsiți un echilibru între a vă bucura de intimitate și a nu vă simți copleșiți.

Este recomandat să nu exagerați cu actul sexual și să nu subestimați importanța sa în viața dumneavoastră. Găsirea unei frecvențe care să vă satisfacă pe amândoi este esențială pentru menținerea unui echilibru sănătos în relația voastră.

Comunicarea deschisă și sinceră cu partenerul este cheia pentru a găsi acest echilibru. Discutați despre așteptările și dorințele voastre și încercați să găsiți un compromis care să vă mulțumească pe amândoi.

Încercați să vă cunoașteți și să vă ascultați corpul. Fiecare persoană are propriile nevoi și limite, așa că este important să le recunoașteți și să le respectați. Înțelegeți că frecvența actului sexual poate varia în funcție de stres, oboseală sau alte factori din viața dumneavoastră.

Pentru a menține o frecvență sănătoasă a actului sexual, încercați să găsiți timp pentru intimitate în rutina dumneavoastră. Planificați momente special dedicate doar vouă doi și încercați să vă relaxați și să vă bucurați de aceste momente.

În concluzie, găsirea mijlocului de aur în ceea ce privește frecvența actului sexual este esențială pentru menținerea unei relații sănătoase și satisfăcătoare. Comunicarea, înțelegerea și atenția la nevoile și limitele partenerului sunt cheile pentru a găsi acest echilibru. Învață să acorzi timp și importanță intimității în relația ta și bucură-te de aceste momente speciale alături de partenerul tău.

Nu faceți sex prea rar

Când vine vorba de sex, uneori mai mult este mai bine. Este important să nu lăsați ca rutina și alte responsabilități să vă împiedice să faceți sex atât de des pe cât vă doriți. Iată câteva motive pentru care nu ar trebui să vă limitați la sesiuni rare de sex:

1. Îmbunătățirea sănătății fizice:

Sexul regulat are numeroase beneficii pentru sănătatea fizică. Activează sistemul imunitar, ajută la scăderea tensiunii arteriale și reduce riscul de apariție a bolilor de inimă. De asemenea, exercițiul fizic pe care-l implica sexul poate contribui la creșterea nivelului de energie și la menținerea unei greutăți sănătoase.

2. Îmbunătățirea sănătății emoționale:

Sexul poate ajuta la eliberarea tensiunii și a stresului acumulat în timpul zilei. Orgasmul eliberează endorfine, substanțe chimice care produc o stare de fericire și bine. Aceste sentimente pozitive pot ajuta la reducerea stresului, anxietății și depresiei.

3. Păstrarea intimității și conexiunii:

Sexul este o modalitate unică prin care puteți cultiva și menține intimitatea și conexiunea emoțională cu partenerul dvs. Prin căutarea și oferirea plăcerii reciproce, puteți consolida relația și puteți crea legături mai puternice în cuplu.

4. Continuarea explorării sexuale:

Prin îndeplinirea frecventă a nevoilor sexuale, puteți explora și descoperi noi plăceri și tehnici sexuale. Aceasta vă poate duce la o mai bună înțelegere a preferințelor și dorințelor fiecărui partener, îmbunătățind astfel experiența sexuală în cuplu.

În final, este important să vă asigurați că prioritizați sexul în viața dvs. de cuplu și să vă faceți timp pentru el. Comunicați deschis cu partenerul dvs. despre nevoile și dorințele dvs. sexuale și găsiți o soluție pentru a vă bucura de sex mai des. Nu vă lăsați prins în rutina și descoperiți bucuria și satisfacția unei relații sexuale sănătoase și active.

Găsiți timp în programul dvs.

Pentru a face sex regulat și satisfăcător, este important să găsiți timp în programul dvs. aglomerat. Alocarea timpului pentru intimitate este esențială într-o relație și poate contribui la îmbunătățirea conexiunii emoționale și a satisfacției sexuale. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți timp pentru sex în viața dvs. ocupată:

 • Comunicați cu partenerul dvs. Deschideți o discuție sinceră și deschisă despre cât de importantă este intimitatea în relația dvs. și despre cum puteți găsi timp pentru ea.
 • Planificați cu anticipare. Identificați momentele în care sunteți amândoi liberi și puteți avea timp de calitate împreună. Programați întâlniri romantice și asigurați-vă că le respectați.
 • Fiți flexibili. Există momente când programul dvs. nu va permite să faceți sex exact la ora stabilită. Fiți deschiși la schimbări și ajustări în programul dvs.
 • Folosiți cele micile momente. Nu trebuie să așteptați până când aveți o seară întreagă liberă pentru a vă bucura de intimitate. Aprofundați momentele scurte de intimitate pe care le aveți în timpul zilei, cum ar fi în timpul dimineții sau înainte de culcare.
 • Folosiți tehnologia în mod inteligent. Dacă sunteți despărțiți geografic de partenerul dvs., utilizați videochatul sau telefoanele pentru a menține o conexiune intimă.

Găsirea timpului pentru sex în viața dvs. ocupată este posibilă și importantă pentru a menține o relație sănătoasă și satisfăcătoare. Comunicați cu partenerul dvs., programați-vă și fiți flexibili în abordarea dvs. pentru a face sex mai des și mai plăcut.

Rate article
Add a comment